Начална страница / Поп-фолк / Ивана влиза във „Вип Брадър“
Ивана влиза във „Вип Брадър“

Ивана влиза във „Вип Брадър“

Ивана е фолк певицата, която получи покана от организаторите на шоуто „Вип Брадър“. Поканата била поднесена със красива кошница с цветя. Певицата била много очарована от щедрия жест на продуцентите.

Според запознати Ивана ще е черешката на тортата в самото шаоу. Преди време тя категорично обяви, че за нищо на света няма да учиства в подобно шоу.

Явно е размислила и сега дава сериозни индикации, че може да се съгласи да участва в риалитито.

Може би причината за това е сериозния хонорар, който и обещават от шоуто. 100 000 лева била сумата, която Ивана ще получи ако участва в предаването.

Тези пари ще са добре дошли за певицата, като се има предвид, че напоследък кариерата и е в застой. Тези пари ще и бъдат в голяма помощ ако се съгласи да участва, споделят близки от обкръжението и.

Условието на продуцентите е да влезе в къщата на „Вип Брадър“ с дъщеря си Теодора и близката си приятелка и бозукарка Стояна. Това ще е добре за певицата защото няма да е съвсем сама, а с близки хора.

От шоуто споделят, че освен Ивана още две певици за поканени да участват. Глория и Емануела са имената за които се говори, че ще влезнат в къщата. Глория било почти сигурно, че ще приеме.

Рейтингът и доста скочи след участието в друго риалити на Нова Тв – Денсинг Старс. От тогава имала все повече участия и тя била много щастлива от този факт.

Коментари

коментара

Scroll To Top