Начална страница / Поп-фолк / Джена събира пари от фенове
Джена събира пари от фенове

Джена събира пари от фенове

Джена шокира вскичките си колежки наскоро. Повечето певици останали меко казано изненадани след като научили какво е започнала да прави колежката им.

Освен от хонорари по участия певицата решила да печели и от феновете и, които искат да се снимат с нея. Много от почитателите останали разочаровани, защото Деси искала по 20 лева за да може някой от почитателите и да се снима с нея.

Колежките и много се възмущавали на приумиците и и постоянно я коментирали зад гърба и. Това, обаче по никакъв начин не пречело на Джена.

Тя се оправдавала, че няма безплатни неща и всичко в този живот се заплащало. Затова и тя не се чувствала гузна, че взима пари от феновете си.

Дори известни певици като Ивана, Глория, Камелия не си позволяват да искат пари от почитателите си само защото искат да се снимат с тях. Никоя от останалите от фолк гилдията певици не е отказала да се снима с фенове.

Това дори ги радвало, защото така усещат истинската обич на публиката. Джена не била на това мнение и не се свеняла да събира пари срещу снимки.

До някъде не е за учудване защото фолк дивата е започнала да тунингова изцяло тялото си. Тези операции не са никак евтини и трябват доста пари.

Явно не е намерила някой богат любовник и е решила да рекетира феновете си. Доста грозна и нелепа постъпка от нейна страна, но явно на нея не и прави особено впечатление. Единствената и цел е да събере пари за да сложи силикон тук-там.

Коментари

коментара

Scroll To Top