Начална страница / Поп-фолк / Райна върти любов с кубинец
Райна върти любов с кубинец

Райна върти любов с кубинец

Капризната фолк певица Райна от скоро има нова любовна тръпка. Това е кубинския танцьор Майкъл Фонтс, с когото се запознава в Куба. По-рано тази година пилето на поп-фолка посети екзотичната страна, защото до сега не беше ходила там. Райна остана много впечатлена от посещението си и не спираше да се хвали колко добре е изкарала почивката си в Куба.

Това не се дължало само на самото посещение твърдят близки до нея хора. Там тя се запознала с въпросния танцьор Майкъл Фонтс. Тя била впечатлена от танцовите му качества и мусколестото му тяло.

Както знаем певицата има големи танцови заложби и не пропуска да ги изтъкне. Така се запознали и от дума на дума се сближи ли. Не може да се отрече, че певицата притежава голяма харизма и чар и би пленила всяко мъжко сърце.

Кубинецът също не останал безразличен към нашето момиче. След като Райна се върнала в България двамата продължили да поддържат връзка по телефона, но това не било никак достатъчно на влюбените гълъбчета. Райна много се увлекла по мусколестия танцьор.

За нея не било никаква пречка да пътува из света само за да прекарва няколко дни с любимия. Тя посещавала всевъзможни танцови събития само за да се види с Майкъл.

Имало само една малка пречка за любовта им. Красивия танцьор бил женен и това никак не се харесало на честолюбивата фолк дива. Тя му поставила условие да не е обвързан за да могат да са заедно.

Тя не искала да го дели с друга, но това не било проблем за красавеца. Той веднага подал молба за развод, защото бил много влюбен в Райна.

Коментари

коментара

Scroll To Top