Начална страница / Шоубизнес / Алекс Раева ще осиновява дете
Алекс Раева ще осиновява дете

Алекс Раева ще осиновява дете

Бившата вокалистка в „Шоуто на Слави“ и настояща актриса Алекс Раева вече прехвърли 30-те. Жената вече иска да има деца и семейство и това все повече нахлува в мислите и.

От доста време Алекс съжителства с известен DJ на име Дончо и двамата вече искат да създадат семейство и да имат собствени деца.

За сега опитите им не са се увенчали с успех и това започва да притеснява красивата актриса. Въпреки, че не го показва така явно, на нея много и се иска вече да стане майка.

Тя и Дончо се опитват от около две години, но все още няма никакъв резултат. Алекс споделя, че и двамата са здрави и неуспехът им не се дължи на това, че имат здравословен проблем.

Може би всичко е на психическа основа, споделя самата Алекс. И двамата в момента са много ангажирани и работят под голям стрес и може би затова не се получава.

Другата причина за несполучливите опити е, че красавицата си го е поставила като фикс идея и постоянно мисли за дете.

Психологическата нагласа играе огромна роля при опитите за дете. За да бъдат по-спокойни и двамата са решили да си осиновят дете.

По този начин ще имат свой наследник и като са вече по-спокойни Алекс е убедена, че ще забременее и то без много усилия. Тя е решена да действа скоро защото процедурите са много бавни и отнемат много време.

Коментари

коментара

Scroll To Top