Начална страница / Шоубизнес / Слави отряза заплатата на Виктор Калев
Слави отряза заплатата на Виктор Калев

Слави отряза заплатата на Виктор Калев

Деспотичното държание на Слави Трифонов спрямо подчинените му няма край. Още от едно време се знае за строгите му правила, но вече прехвърли всякакви граници. Всички от екипа му тайно недоволствали, но всеки си трае за да не загуби работата си.

Последната жертва на дългия е Виктор Калев. Поради незнайно какви причини шефа на Вики му отрязал заплатата. Той бил меко казано изненадан от случилото се защото нямало никаква конкретна причина за това.

По-късно запознати обясняват, че всъщност не е съвсем невинен актьора. В актьорската вечер в понеделник Виктор Калев се появил в ефир доста почерпен. Ролята му както обикновенно била женска и му било доста трудно да се движи на високите си токчета.

Започвайки скеча му Виктор започнал да плете езика и да не може да си разкаже историята. Малко след това се окопитил и успял да заблуди зрителите. Това, обаче не обягнало на Трифонов. След края на шоуто се разразил луд скандал в офиса на дългия.

На Калев му било забранено да пие какъвто и да е алкохол със заплахата, че ако иска да го прави да си ходи вкъщи. От тези думи подпийналият актьор се поизплашил. Освен това Слави му наложил глоба от 500 лв за назидание и да си вземе бележка от постъпката.

За боса най-важна била дисциплината и не правел компромиси с никого от подчинените си. Колегите на Виктор му влезли в положение защото и те не веднъж са били под обстрела на шефа си.

Коментари

коментара

Scroll To Top