Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/seojedib/addons/visokitokcheta/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Венета Харизанова: „Мис България“ е пародия | Високи Токчета
Начална страница / Шоубизнес / Венета Харизанова: „Мис България“ е пародия
Венета Харизанова: „Мис България“ е пародия

Венета Харизанова: „Мис България“ е пародия

Един от известните модели у нас Венета Харизанова, която е протеже на Слави Трифонов изригна наскоро заради конкурса „Мис България 2013“.

Красивата блондинка се изказа много крайно за модното риалити. Според нея е недопустимо в конкурс за красота да се явяват момичета с пластични корекции и татуировки.

„Пародия“ беше думата с която оприличи целия конкурс Венета. Тя ще е част от шоуто и ще влезне в ролята на коментатор, което едва ли ще се хареса на претендентките.

Всички знаят, че Вени не се свени да изказва мнението си дори и то да не се хареса на обществото. Според нея в момента организаторите се гаврят с престижа на целия конкурс „Мис България“.

Самата тя преди време искала да участва в този формат, но не била допусната заради излишни килограми. По-късно в годините тя се пребори с този недостатък и успя да пробие на модния подиум и без престижната титла.

Освен Венета Харизанова срещу правилата в модния формат негодуване изказа и друга красавица Бориса Тютюнджиева. Тя също се изказа много крайно за конкурса.

Коментари

коментара

Scroll To Top