Начална страница / Шоубизнес / Стартира шоуто „Мис България 2013“
Стартира шоуто „Мис България 2013“

Стартира шоуто „Мис България 2013“

Вчера в ефира на националната телевизия TV7 стартира първото по рода си издание на националния конкурс „Мис България“. Тази година то ще протече по съвсем различен начин от този, който обикновено сме свикнали да гледаме.

Тази година претендентките за титлата ще бъдат изолирани от външния свят, а зрителите ще имат възможност да следят тяхното представяне и да преценят, коя е най-достойна да грабне престижната титла.

Момичетата са 18 на брой и са на различна възраст, като най-възрастната участничка е на 31 години. Момичетата ще живеят в луксозна изолирана къща с всякакви удобства.

Изненадата за всички е, че всъщност една част от момичетата ще живеят в много по-лоши условия. Претендентките ще бъдат разделени, а това се решаваше от първите две момичета стъпили на територията на къщата.

Както преди време бяхме писали водещи на формата „Мис България 2013“ са фолк певицата Камеилия и Къртицата Кирил Ефремов.

Двамата се справят доста добре като екип и предразполагат участничките да се отпуснат и да се забавляват с първото по рода си издание на престижния конкурс.

Коментари

коментара

Scroll To Top