Начална страница / Поп-фолк / Камелия си тунингова и дупето
Камелия си тунингова и дупето

Камелия си тунингова и дупето

Камелия успя за пореден път да провокира всички. Оказа се, че певицата наскоро е сложила ботокс в задните си части.

Тя не крие това и споделя, че тази процедура се прави от много скоро в България. Тя решила да се подложи на нея за да може да запази по-дълго дупето си стегнато.

Не може да и се отрече, че изглежда изключително добре въпреки че е прехвърлила 40 – те. За нея външния вид е от особенно значение, но това и коства много усилия и тренировки.

Особенното за тази процедура е, че е необходимо задните части да са добре стегнати а ботоксът просто ги дооформя. Камелия споделя, че ботоксът не прави чудеса ако няма основата или добре изглеждащото тяло.

С тази процедура Ками просто разкрасила задните си части. За да поддържа тази фигура певицата брои всяка своя хапка. Ежедневно тренира, независимо дали бяга в парка или се поти във фитнеса.

И всичко това само за да поддържа тялото си в тази добра форма, въпреки възрастта. Това не може да и се отрече защото наскоро тя беше публикувала еротични морски снимки, на които наистина изглеждаше неотразима.

Тези снимки не са изненада за никого защото знаем колко провокативна е Камелия и как обича да изненадва феновете си. Още на снимките проличава и перфектно изглеждащото тяло на певицата, независимо че е подобрено с методите на пластичната хирургия.

Коментари

коментара

Scroll To Top