Начална страница / Шоубизнес / Скандално!!! И Д-р Енчев с пластични операции
Скандално!!! И Д-р Енчев с пластични операции

Скандално!!! И Д-р Енчев с пластични операции

Пластичния хирург на звездите, Д-р Енчев направи признание в ефира на bTV!!! Той сподели пред водещата Лора Крумова че освен, че извършва пластични операции на пациенти, понякога самият той се подлагал на такива. Например така два пъти годишно той слагал ботокс за да попълва бръчките си. Също така се подлагал и на липосукция за премахване на тлъстините в областта на корема. Преди време посегнал и към носа си, като го коригирал. Както става ясно от думите му той е доста суетен и държи много на външния си вид.

След по-малко от месец звездният хирург и Теди Велинова очакват първото си дете. По думите им то ще се появи на бял свят с планирано секцио. Щастливия татко ще присъства на раждането на детето. Той ще бъде първия, който ще зърне малкото отроче. След това д-р Енчев ще се заеме с операция по отстраняване на белега от самото раждане. За щастливото събитие бъдещите родители са ангажирали известен столичен акушер-гинеколог, който да извърши операцията.

И Теди Велинова и д-р Енчев отрекоха информацията, която плъзна из медиите, че раждането ще е на 15.07. Момченцето повече приличало на майка си, твърди бъдещия татко. Поне така показал прегледа при доктора. Теди няма търпение да роди за да може известния и съпруг да коригира несъвършенствата по тялото и в следствие на бременността. , но половинката и е категоричен, че няма нужда от никакви корекции. Тя иска да се коригира колкото може по скоро. Двамата искат да има и още деца, и се надяват следващия път да бъде момиче.

Коментари

коментара

Scroll To Top