Начална страница / Шоубизнес / Камелия и Киро Къртицата ще водят Мис България 2013
Камелия и Киро Къртицата ще водят Мис България 2013

Камелия и Киро Къртицата ще водят Мис България 2013

Избирането на таз годишната Мис България 2013 ще се състои на 15.07.2013 година. Телевизията, която ще отрази мащабното събитие е TV7.

Водещите на форматът тази година са провокативната фолк певица Камелия и Кирил Ефремов или както вече е по известен на хората – Къртицата.

Двамата са неразделна част от подготовката на 18 – те претендентки за титлата Мис България 2013. Освен, че са водеще те са и голям коректив за участничките. Това споделят хора от организацията.

Момичетата се допитвали до тях по различни въпроси без да се свенят от това, че са известни.

Къртицата пък бил най-облагодетелстван защото бил единствения мъж допуснат до дворецът където се намират участничките. Същевременно той им дава съвети как да се справят с изолацията от външния свят.

За тези, които не знаят ще сподлеим, че момичетата нямат никаква връзка с външния свят. Денят им минава в подготовка за конкурса.

Това включва доста трудна хореография, танци и специални задачи, които е добре да може да прави всяка миска.

За тях се грижи цял екип от професионалисти. В това число влизат коафьори и гримьори, фитнес инструктори, както и хореографи.

Задачата пък на водещите е да отразяват случващото се около момичетата в дните преди самия конкурс. Всеки  ден има предаване в ефира на телевизията, която отразява събитието.

Камелия и Кирил Ефремов се сработват много добре като екип. Той е актьор, а Камелия има богат опит като водеща.

Преди време тя беше водеща на предаването „Споделено с Камелия“, което се излъчваше по същата телевизия. Така, че това предизвикателство е по-скоро удоволствие и за двамата водещи.

Коментари

коментара

Scroll To Top