Начална страница / Шоубизнес / Николета Лозанова без силикон?
Николета Лозанова без силикон?

Николета Лозанова без силикон?

Наскоро бдителни фенове на Николета Лозанова – Божинова забелязаха нещо много учудващо. От пищните гърди на красавицата нямало и помен, твърдят очевидци. Дълго време именно гърдите и бяха запазена марка и тя парадираше и не спираше да ги показва навсякъде. Много често Николета се обличаше доста предизвикателно за да могат да изпъкнат на показ пищните и форми.
Напоследък от гърдите и няма и помен а, Ники ходи със все по затворени блузки и потници и не е така предизвикателна както преди. Дали наистина е посетила отново пластичния си хирург? Може би да, но този път за да свали тежкия товар от плещите си. Има различни твърдения за причината Николета да махне имплантите си. Някои твърдят, че е заради здравословен проблем. Повечето жени знаят, че големите гърди тежат много и могат да доведат до проблеми с гръбначния стълб. Преди време и фолк дивата Преслава прибягна до операция за намаляне на бюста. Разликата е, че неиният е естествен.

Други източници издават, че плеймейтката е махнала силикона заради участие в чуждестранна телевизия. На запад силиконките не се толерират много и това е принудило Ни Ло да прибегне до тази крачка. Моделката беше потърсена за коментар, но тя мълчи упорито. Това не е важно защото и с просто око човек може да забележи разликата в гръдната и обиколка. Все пак така изглежда много по елегантна и женствена, нещо което е присъщо на омъжена жена.

Коментари

коментара

Scroll To Top