Начална страница / Поп-фолк / ШОК!!! Андреа пак се изложи!!!
ШОК!!! Андреа пак се изложи!!!

ШОК!!! Андреа пак се изложи!!!

Фолк певицата Андреа за пореден път се изложи и то доста сериозно, признават феновете и. Като изключим факта, че наскоро се появи доста пияна на свое участие, сега пък шашна присъстващите с друго изпълнение.

При поредното участие в столично заведение певицата толкова се вживяла в образа си, че започнала да лази по земята и да прави неприлични жестове.

Присъстващите били меко казано смутени и дори им станало неприятно от държанието на любимата им певица. Сега повечето хора се чудят каква е причината Андреа да се излага толокова много напоследък.

Някои по-наблюдателни хора отбелязват, че наскоро и се е смачкало смаочувствието защото бившата и приятелка Николета Лозанова постоянно е център на внимание, а тя е незабелязана от никого.

Наскоро дори извади нова хип-хоп песен, която очевидно не се хареса много и това явно е подронило самочувствието и. Андреа не понася някой да я превъзхожда и сега се опитва да злепостави Ни Ло по всякакъв начин.

Друга причина за излагацията на певицата е може би солидния хонорар, който получила за участието си. Заради него тя трябва да се прави едва ли не на клоун за да заслужи парите си. И естествено като не може да блесне с музикални заложби, тя го прави с тялото си.

Очевидно това не представляваше трудност за Андреа, защото се справяше доста добре споделят свидетели на грозните сцени.

Коментари

коментара

Scroll To Top