Начална страница / Шоубизнес / Преслава и Николета Лозанова се хванаха за косите
Преслава и Николета Лозанова се хванаха за косите

Преслава и Николета Лозанова се хванаха за косите

Плеймейтката Николета Лозанова, която от известно време се подвизава с прякора Ни Ло от известно време е много мразена от повечето известни жени и по точно от поп фолк певиците.

Най-напред Николета имаше вземане даване с Алисия, която е бивша жена на Валери. Тя успя да се справи стова и успя да завлече Валери до олтара.

След като приключи с Алисия, Николета започна да се кара с дългогодишната си дружка Андреа. Певицата я обвини, че я имитира и какво ли още не. След тези скандали до тук беше и с приятелството на двете силиконови кукли.

Това ни най-малко направи впечатление на красавицата защото тя продължава да дразни всички с държанието си, което е меко казано надменно.

Съвсем скоро се разбра, че и Преслава никак не я харесва. Преди около две години Николета отмъкнала гаджето на Преси и от тогава двете са на нокти когато се срещнат. Става въпрос за бившия приятел на певицата – Цветелин Маринов – Цуци.

Този път не лично Лозанова се въвлекла във флирта с богатия бизнесмен. Най-близката приятелка на пловдивчанката Ваня Красимирова била хвърлила око на богаташа. Ни Ло само помогнала нещата между Преслава и Цуци да се разпаднат.

Това не било много трудно и богаташа зарязал Преси заради Ваня. И до ден днешен двамата са заедно и живеят щастливо.

Само Преслава още не може да преживее, че Николета Лозанова е попречила на връзката и с Цуци. Затова и когато двете се срещнат си хвърлят злобни погледи и подмятания, това коментират свидетели на срещите им.

Коментари

коментара

Scroll To Top