Начална страница / Шоубизнес / Любо Нейков напуска България
Любо Нейков напуска България

Любо Нейков напуска България

Комикът Любо Нейков е много разочарован от всичко случващо се в нашата страна. Актьорът сериозно се е замислил да емигрира в чужбина. Това споделя той от известно време пред приятели и колеги.

Любо бил притеснен за бъдещето на единственото си дете Ана. Той и съпругата му искали дъщеря им да живее спокоен и добър живот, далеч от всички неуредици в нашата страна.

По-бдителни хора напомнят, че за емигриране комикът заговорил когато от власт слезнаха ГЕРБ. За никого не е тайна, че шоуто „Комиците“ не веднъж са ползвали услугите на политическата партия. Тогава се чувствали много добре и не били лишени от участия и концерти.

Сега, обаче ангажиментите им рязко паднали и това много притеснявало продуцентът на шоуто. Когато Бойко Борисов беше на власт, Любо Нейков беше много спокоен. Личи си от всякъде, че много симпатизира на партията.

Семейството на Нейков много се надява ГЕРБ да се върнат отново на власт за да не се налага да търсят късмета си в чужбина, това споделял самият Любо пред колегите си.

Иначе двамата се радват на две годишната си дъщеря. Любо и Гинка са горди, че успяват да отглеждат детето си без никаква помощ от страна на баби и дядовци. Двамата доста дълго чакаха преди да станат родители и сега бдят над Ана и се стараят да не и липсва нищо.

Двамата родители се страхували да показват малката пред хората за да не им завиди някой и да не я урочасат. Страхували се от маниаци и недоброжелатели. Това споделяли колегите му и дори им се струвало странно това поведение на Любо.

Коментари

коментара

Scroll To Top