Начална страница / Шоубизнес / Мика Стоичкова скъса с гаджето
Мика Стоичкова скъса с гаджето

Мика Стоичкова скъса с гаджето

Стоичковата щерка Мика изпадна в тежка любовна депресия. Преди броени дни красавицата се раздели с приятеля си. Двамата излизаха около шест месеца, но връзката им не издържа и се разделиха.

По време на познанството с младежа Мика сияеше от щастие, споделят близки до нея приятели. Чувстваше се много спокойна и сигурна. Явно обаче гаджето не си давало много зор и искало повече свобода и не сериозни отношения.

От друга страна Мика искала сериозна връзка, в която да се чувства сигурна и да не ревнува човека до себе си. Двамата просто явно са в различни етапи от своя живот. Това споделя през сълзи футболната дъщеря.

Тя доста била хлътнала по момчето защото го запознала с най-близките си приятелки, за да могат да си кажат мнението. Те го одобрили и така госпожицата била спокойна.

За съжаление мнението на приятелките и не и помогна особенно. Явно е, че от доста време на Мика никак не и върви в любовта. Преди да се завърне в България тя излизаше с известния авотомобилен състезател Дани Клос.

Връзката им беше доста сериозна, но приключи. Състезателят поставил ултиматум на глезената щерка да зареже кариерата си и да го следва навсякъде. Тя отказа и реши, че е по-добре да бъде сама отклкото да не е щастлива.

Сега е много притеснена защото врачка и предсказала, че скоро не я очаква нищо хубаво в любовта. В следващите месеци не се очаквало нищо романтично да споходи иначе красивата девойка.

Коментари

коментара

Scroll To Top