Начална страница / Спорт / Мика Стоичкова шпионира футболистите на ЦСКА в социалните мрежи
Мика Стоичкова шпионира футболистите на ЦСКА в социалните мрежи

Мика Стоичкова шпионира футболистите на ЦСКА в социалните мрежи

Христо Стоичков заръчал на известната си щерка да дебне футболистите на ЦСКА. От скоро Мика Стоичкова имала за задача да следи какви ги вършат футболистите на червения отбор. Това се случвало по изричните заръки на Камата. Начетената футболна щерка трябвало да следи във Facebook играчите на ЦСКА. Това споделиха и колегите от изданието „България днес“.

Стоичков е доста строг треньор и още на първата тренировка като старши треньор на червения отбор той категорично забранил да се използват каквито и да е социални мрежи. Футболистите не били никак доволни от тази забрана, но нямали друг избор. Най-важно за него било играчите му да се концентрират върху играта на терена, а не да се разсейват със странични занимания.Това е бил и единствения мотив за забраната за използване на социалните мрежи.По тази причина Мика е била помолена от Стоичков да следи играчите му и какво се случва с тях в социалните мрежи.Мика Стоичкова се опитвала да оправдае футболистите, като обяснявала на баща си, че това е нормално поведение и всеки млад човек използва Facebook.

Камата много се дразнел, че най-често младите момчета качвали снимки на нощните си купони от различни нощни клубове. За младото момиче не било трудно да следи играчите, защото много от тях били в листата с приятелите и. Много от тях започнали да правят нови профили в социалната мрежа с цел да се избавят от шпионажите на Мика. Тя, обаче е много умна и находчива и това едва ли ще и попречи да следи изкъсо играчите на баща си.

Коментари

коментара

Scroll To Top