Начална страница / Шоубизнес / Трифонов в депресия!!! Спират „Шоуто на Слави“
Трифонов в депресия!!! Спират „Шоуто на Слави“

Трифонов в депресия!!! Спират „Шоуто на Слави“

Слави Трифонов е в тежка депресия от известно време насам. В bTV упорито се шушука, че дългогодишният договор на дългия няма да бъде подновен. „Шоуто на Слави“ е на екран вече цели десет години и вече доста се е поизчерпал. Въпреки, че екпипът му мисли какви ли не тактики и развлекателни състезания, вече не може да достигне рейтинга, който правеше преди години. От доста време насам рейтингът му е стигнал дъното споделят от частната медия. Срамно е, че дори турските сапунки, които се излъчват в обедните часове са с по висок рейтинг от неговото шоу.

Поради тази причина Слави е все по унил и посърнал. Нищо не може да го развесели. Колегите му от бенда сериозно се притесняват за здравето му. „Никога не сме го виждали така притеснен“ споделят много от хората с които работи дългия. Всички се чудят и маят какво ще стане с тях когато останат без работа. Много от тях се надяват Слави да измисли нещо, с което да възроди предаването.

Все повече от хората започват много да му се дразнят и дори да го ненавиждат. Постоянно се въртят едни и същи неща и дългия мени мнението си за политиците според това кой е на власт. Това е меко казано просташко държание, споделят много от зрителите му. Те искат промяна писнало им е да гледат една и съща физиономия толкова дълго време. Време е bTV да започнат да излъчват нещо по-интересно на мястото на изтърканото шоу на Слави Трифонов. С нетърпение зрителите ще очакват промяна в ефира на любимата им телевизия.

Коментари

коментара

Scroll To Top