Начална страница / Спорт / Гришо и Шарапова заедно на светско събитие
Гришо и Шарапова заедно на светско събитие

Гришо и Шарапова заедно на светско събитие

Григор Димитров и Мария Шарапова се появиха заедно на светско събитие събощи спорния сайт sportal.bg. До скоро само папараци потвърждаваха за връзката им. А и те нито потвърждаваха, нито отричаха пред журналистите, които им задаваха неудобните въпроси.

Това е първото появяване на светската двойка на официално събитие. Гришо и Шарапова бяха се издокарали за случая и изглеждаха много щастливи заедно. Звездната двойка бяха почетни гости на тузарското събитие. Хасковлията и известната му приятелка отговаряха на въпросите на медиите с голямо удоволствие. Събитието на което бяха поканени беше на известна марка луксозно мъжко облекло „OTTO Luxury Menswear“. Двамата бяха приветствани от собственика и главен дизайнер на известната мъжка марка Тони Джиалонардо.

Компанията е базирана в Лондон, където могат да се намерят и моделите на известната марка. Григор Димитров сподели, че моделите определено много му харесват и с удоволствие би станал клиент на престижната марка. За феновете му ще споменем, че той е едва 22 годишен, роден е в Хасково. През 2008 година печели престижните награди на Уимбълдън и Откритото първенство на САЩ. Негов треньор още от малък е баща му, който много се гордее с постиженията му.

Коментари

коментара

Scroll To Top