Начална страница / Спорт / Женски разправии заради Григор Димитров
Женски разправии заради Григор Димитров

Женски разправии заради Григор Димитров

Серена Уилямс и Мария Шарапова заформиха луд скандал заради нашето момче Григор Димитров. Двете известни тенисистки имали сдърпвания заради Гришо още на турнира „Уимбълдън“. Още тогава си разменили неприлични коментари една на друга, пише изданието „България днес“.

Гришо се оказа много желан мъж и вече все повече известни тенисистки вървят по дире му. Наскоро Серена Уилямс даде интервю в което не се изказа много ласкаво за влюбената двойка. За да не остане по назад Шарапова и отвърна по-късно в друго интервю. От далече си личи, че между двете има много голямо напрежение и съвсем скоро ще има много сериозна разправия. Това твърдят приближени до спортната двойка.

За никой не е тайна, че Серина беше хлътнала по Григор преди време, но той така и не отвърна на чувствата и. Затова и в едно свое интервю нараненото момиче го оприличи като човек с „каменно сърце“. Сегашната му приятелка Шарапова, обаче не е на същото мнение. Двамата са много щастливи и прекарват всяка свободна минута заедно, любувайки се един на друг. Наскоро дори двамата се появиха за пръв път на официално събитие в Лондон. Беше представена известна мъжка модна марка. Двамата не се притесняваха от камерите и демонстрираха чувствата си открито.

Коментари

коментара

Scroll To Top