Начална страница / Филми и сериали / Черната Златка става актриса
Черната Златка става актриса

Черната Златка става актриса

Златка Димитрова или „Черната Златка“, както е позната на повечето от вас много скоро ще се появи в ново амплоа. До скоро се гласеше да става водеща на ток шоу, но работата пропадна. Сега получи главна роля във предстоящ филм.

След участието си във Вип Брадър все по-често започна да се появява в различни телевизионни предавания. Тези изяви правят голямо впечатление на феновете и.

След края на Брадъра Златака много често може да бъде видяна в компанията на журналистката Кристина Патрашкова. Моделката явно добре се е уредила, защото може да научи много неща от хапливата журналистка.

Двете жени станаха доста близки още когато бяха в къщата на Вип Брадър. Това приятелство остава и до ден днешен. Двете може да гледате по Нова ТВ в предаването „Какво искат жените“. 

Златка умело иска да се насади в телевизията и да получи свое предаване. Тя споделя, че това и било голяма мечта още от ученичка. Сега е на път да осъществи идеите се, но просто се изисква постоянство и търпение.

Чернокосата красавица много се радва, че ще участва в сериала „Корпус за бързо реагиране“. В него тя е получила главна роля и много се вълнува от предстоящите снимки.

Друга известна моделка Бориса Тютюнджиева пък се гласи за роля в поредния сезон на крими сериала „Под Прикритие“. За сега няма потвърдена информация за тази новина, а и моделката не дава коментари по въпроса.

Коментари

коментара

Scroll To Top