Начална страница / Поп-фолк / Анелия плете интриги!!! Скара Преслава и Галена
Анелия плете интриги!!! Скара Преслава и Галена

Анелия плете интриги!!! Скара Преслава и Галена

Пореден скандал се заформи във поп-фолк средите. На прицел сега са двете диви Преслава и Галена. За никого не е тайна, че двете бяха много добри приятелки, още от времето когато деляха една квартира в меката на поп-фолка Димитровград. Както казват хората много хубаво не е на хубаво. Някой им завидя на приятелството и от едно известно време започнаха да се плетат интриги между приятелките. В началото нито една от певиците не обръщаше внимание на коментарите по техен адрес.

Преди известно време двете се сдърпаха отново по повод коментари на техни колежки коя правела повече хитове и коя не. Всичко се размина и двете красавици изясниха отношенията по между си. Въпреки това между тях остана едно леко напрежение, което се забелязваше от обкръжението им. И Преси и Галена усещат, че някой им подлива вода, но не могат да разберат кой е. Мислеха, че е някой външен човек. Може би фризьори или гримьори, текстописци или композитори. Нищо не излезна на яве.

От няколко дни обаче, двете красавици отново не си говорят, това съобщават от фолк гилдията. Този път Галена прекратила всякакви контакти с Петя. Този път причина за раздора между двете бил не кой да е а тяхната колежка Анелия. Тук идва въпросът дали и преди не е правила интриги между двете певици. Анелия много се възгордя след като получи титлата „Певица на годината“. Скоро се готви дует между Преслава и Анелия и се очаква това да бъде големия летен хит за 2013г. Може би Галена завидя на Преслава за възможността и сега злобее. В най-добра позиция била Анелия, която едва ли не иска да покори целия фолк пазар.

Коментари

коментара

Scroll To Top