Начална страница / Поп-фолк / Емилия е в шок!!! Коко Динев прави скъпи подаръци на Анелия
Емилия е в шок!!! Коко Динев прави скъпи подаръци на Анелия

Емилия е в шок!!! Коко Динев прави скъпи подаръци на Анелия

Кошмарът на фолк певицата Емилия не спира от доста време. Певица доста си пати от иначе така обичания си приятел Коко Динев.

Най-напред той я преби доста жестоко и тя се опита да замаже положението с катастрофа. После той пък каза в интервю, че двамата са само другарчета, което съсипа нервната система на Еми.

Сега на дневен ред е поредната изцепка на богаташа. Уж е с Емилия, но Коко решил да прави скъпи подаръци на една от бившите си изгори. Това съобщиха достоверни източници.

На скоро Коко Динев подарил изключително скъп марков часовник на Анелия. Той бил по повод 31-ят рожден ден на певицата. Бижуто било от бяло злато, обсипано със скъпоценни камъни.

Важно е да припомним, че Анелия заема специално място в сърцето на бизнесмена. Единствено тя успя да го накара да се оженят. Двамата имат и дете на име Ивон.

След този подарък Емилия изпаднала в истерия от ревност и злоба. Приятелките и не могли да я познаят. Като разбрала какво се е случило по край нея станало страшно съобщават близки нейни приятелки.

Коментари

коментара

Scroll To Top