Начална страница / Поп-фолк / Емилия и Коко Динев на почивка в Гърция
Емилия и Коко Динев на почивка в Гърция

Емилия и Коко Динев на почивка в Гърция

На Емилия доста и се събра в последно време. Много неприятности и лоши думи се сипеха по неин адрес. Мина доста време преди да се съвсземе и физически и психически.

Преди време Еми претърпя катастрофа, в която пострада. Имаше счупени ребра, а и носа и пострада. Скоро след това тръгна и новината, че всъщност певицата не е катастрофирала а е била пребита от любимия си.

Много се изписа и по тази тема и в крайна сметка не се разбра какво всъщност се е случило. Тя умело успява да прекрива истинската причина за потрошеното си тяло.

Отне и повече от месец за да се възтанови, дори се подложи и на пластична операция на носа за да отстрани неъвършенството след инцидента.

За да затворят устите и злостните коментари на медиите, Емилия и Коко Динев решиха да си направят една романтична екскурзия до близката ни съседка Гърция.

Това решение било по идея на Коко. Близки до тях твърдят, че по този начин иска да изкупи вината си за боя, който теглил на половинката си.

Близки приятелки били подшушнали на Емилия, че Коко не спирал да се вижда с чужди жени докато била в болница. Една от тях била и бившата му съпруга Анелия. Както знаем двете не могат да се понасят защото делят един и същ мъж.

Всички знаем, че дъщерята на Анелия – Ивон е плод на любовта между нея и Коко. От своя страна Емилия не може да преживее, че е на второ място.

Коментари

коментара

Scroll To Top