Начална страница / Шоубизнес / Бареков се завръща на екран на есен
Бареков се завръща на екран на есен

Бареков се завръща на екран на есен

Една от националните телевизии TV7 е водеща по рейтинг в летните месеци. Тази информация споделиха от медията като споделят, че са много горди с постигнатия резултат.

След изминалите месеци на спекулации и провокации телевизията беше загубила лидерските си позиции. Медията беше подложена на много атаки от страна на политици и обикновените зрители.

Всичко обаче отшумя бързо и благодарение на интересните предавания и разнообразната програма зрителите лека полека започнаха да обръщат повече внимание на медията.

Едно от основните лица на TV7 – Николай Бареков в момента не е на екран. След изминалите събития от изборите той реши да изчезне от полезрението на хората.

Някои си мислят, че е заминал в чужбина, но това не е вярно. Всъщност той работи през цялото време, но е зад екран. По този начин не нагнетява обстановката.

Той ще се завърне на екран отново на есен, когато се завръщат и всички други предавания. Както знаем сега всички са в лятна почивка и с нетърпение очакват септември когато ще се завърнат с нови сили.

През това време Бареков подготвя какви ли не изненади за своите зрители, които не са никак малко.

Коментари

коментара

Scroll To Top