Начална страница / Шоубизнес / Слави Трифонов сменя телевизията?
Слави Трифонов сменя телевизията?

Слави Трифонов сменя телевизията?

Слави Трифонов се мести в TV7. Този упорит слух се носи из медийните среди. Както знаем bTV са вдигнали мерника на „Шоуто на Слави“. Предаването е с много нисък рейтинг и от телевизията се готвят да прекратят договора с дългия.

Доказателство за този слух е визитата, която Слави и хора от екипа му посетили централата на конкурентната телевизия. Там прекарали повече от два часа.

Свидетели споделят, че имали среща с ръководството на телевизията. По това личи, че може би скоро Трифонов ще смени телвизията. Екипът на „Шоуто на Слави“ били не при кой да е, а при Николай Бареков.

Всички знаят, че до скоро беше под обективите заради политическите промени в страната ни. От екипа на Слави отказаха да коментират слуховете, които се носят като лаконично отговориха само „Не коментираме“.

От екипа на Бареков също не отговориха нищо конкретно, но и не отрекоха евентуалната съвместна работа. За сега Слави проучвал пазара, защото както знаем наесен изтича договора му с bTV.

За никого не е тайна, че TV7 се разви доста бързо в последната година. Много от продукциите, които се въртяха из конкурентните телевизии не се посвениха да отидат в развиващата се телевизия.

Запознати твърдят, че е възможно и да има съвсем ново съвместно предаване между Бареков и Трифонов. Да видим какво ще стане наесен.

Коментари

коментара

Scroll To Top