Начална страница / Шоубизнес / Радина и Деян правят бебе на морето
Радина и Деян правят бебе на морето

Радина и Деян правят бебе на морето

Деян Донков и Радина Кърджилова са една от най-обсъжданите двойки в светските среди. Наскоро участието им в телевизионното шоу „Къртицата“ ги подложи на атака от коментари и подмятания по техен адрес.

Връзката им е основана на много силни чувства и емоции. И двамата са много свободолюбиви и не отстъпват личното си пространство.

Радина е много ревнива и не веднъж е изкарвала любимия си Деян извън кожата. Постоянните и мрънканици и досаждания биха изнервили и най-спокойния човек. Явно Донков не и обръща внимание и затова я търпи до ден днешен.

Не веднъж в пресата излизаха статии за побои, които е принудена да търпи Радина. Явно тя няма нищо против щом вече толкова време са заедно с Деян. Тя много се плаши да не го загуби защото знае, че му се носи славата на сваляч и мъж, когото жените много харесват.

Това коства големи усилия на флегматичната актриса да го задържи при себе си. Понякога е принудена да търпи изблиците му на ярост. Не веднъж е била бита и наранявана, дори наскоро беше принудена да прави нови зъби, защото Деян и изби нейните.

Явно тези изблици на агресия върху нея не са и дали урок и двамата вс еоще са заедно. Близките и недоумяват защо постъпва така със себе си.

В момента Радина и Деян са на морето и са много щастливи. Поне така споделя актрисата и прави подмятане, че може би скоро ще бъдат трима. Това буди коментари у познатите и, че двамата правят опити за дете.

Дано тогава отношенията им се подобрят и бебето да ги сплоти и да престанат скандалите по между им.

Коментари

коментара

Scroll To Top