Начална страница / Шоубизнес / Радина изкара извън нерви Деян Донков
Радина изкара извън нерви Деян Донков

Радина изкара извън нерви Деян Донков

Наскоро Радина Кърджилова напусна Къртицата и любимият и Деян се чувства много добре без нея. Всички станахме свидетели на обтегнатите им отношения по време на престоя и на двамата в телевизионното шоу. За никой не е чужда ужасната ревност и на двамата един към друг.

Много пъти Радина е изпадала в депресивни състояния заради любимия си. Както всички знаят Деян Донков е един от родните секс символи на небосклона на родните звезди и Радина се притеснява някоя да не го отмъкне. Откакто тя е извън Къртицата Деян е много по-спокоен и дори  се усмихва и шегува с останалите. Факт е, че с младата актриса много се обичат, но много често се карат и дори се е случвало да разменят обидни думи по между си.

Деян е много търпелив, но истеричния характер на любимата му може да изкара извън нерви и най-търпеливия човек. Това няма как да не се отрази и върху настроението и на известния актьор. Въпреки, че се кълне в любовта си към Радина, не се знае още колко може да търпи това поведение на половинката си или скоро ще я замени с някоя друга привлекателна млада дама от светските среди.

Коментари

коментара

Scroll To Top