Начална страница / Шоубизнес / Деян и Радина вдигат сватба
Деян и Радина вдигат сватба

Деян и Радина вдигат сватба

След участието си в „Къртицата“ Деян и Радина разпускат от доста време на морето. Отношенията преди това им бяха доста обтегнати изпълнени с много скандали и изблици на ревност, най-вече от страна на Радина.

Носеха се слухове, че момичето не веднъж е била бита от любимия си заради лудата си ревност. Явно в момента всичко е минало и двамата са много щастливи в момента.

След различията по между им и скандалите, които бяха доста чести в отношенията сега всичко е в миналото. Двамата си дали обет дори да се оженят.

Радина била на седмото небе от щастие и това личало в настроението и. Вече не била така ленива и депресирана. Съвсем скоро двамата могат да вдигнат и сватба.

Двамата дори си говорели да се венчаят през август. Както преди време самата Радина коментира могат скоро да станат трима. Очевидно двамата са се отдали на сериозни опити за наследник на морето и очакват скоро да има и резултат.

За Деян това ще е второ дете, след синът му Деян младши. Радина много добре се разбира с детето на Деян и много би се радвала той да има братче или сестриче.

Коментари

коментара

Scroll To Top