Начална страница / Поп-фолк / Азис спира да пее
Азис спира да пее

Азис спира да пее

Поп-фолк титанът Азис спира да пее. Близки до певеца споделят, че вече на няколко пъти се случва той да отказва доста солидни участия за по няколко хиляди лева.

Явно работата му е пораснала и той предпочита да пее пред отбрана елитна публика. За него вече било унизително да пее пред простолюдието по заведения и дискотеки.

Появявал се единствено на частни партита, където му плащали огормни хонорари. Това било добре дошло за него защото за кратко време печелел доста пари.

След дълги години участия на Азис му било писнало от бедни клиенти, които не оставяли бакшиши и били облечени евтино. Явно за мургавелкото това е от оромно значение.

Все по-често отказвал участия с хонорари от 5 000 – 10 000 лева. Той за момента е най-скъпо платения фолк певец.

На скоро се оплаквал пред видна бизнесменка в Слънчев бряг, че му е писнало и иска малко промяна. В момента приемал участия само в елитни тузарски заведения в София, Пловдив и Варна.

Запознати поделиха, че преди няколко седмици отказал участия за близо 40 000 лева. Те щяли да бъдат не повече от пет в рамките на летния сезон на морето.

Злобни колежки пък коментират, че явно е взел солиден хонорар от „Къртицата“ и затова може да си позволи да откаже някое и друго участие. Те били смаяни, че отказал огормни участия в Русия и САЩ.

Коментари

коментара

Scroll To Top