Начална страница / Шоубизнес / Актьорът Кирил Ефремов е Къртицата
Актьорът Кирил Ефремов е Къртицата

Актьорът Кирил Ефремов е Къртицата

Снощи беше излъчен дългоочаквания финал на шоуто „Къртицата“, което се излъчваше по TV7. В края на шоуто двамата водещи Иван и Андрей оповестиха кой всъщност е Къртицата. Това е актьорът Кирил Ефремов. Цели три месеца той успя да заблуди останалите участници и мисията му беше успешна.

Цели 63% от зрителите познаха, че всъщност Кирил е Къртицата. Това означава, че той няма да вземе нито стотинка от парите, които се натрупаха в шоуто. Сумата от 112 000 лв ще бъде спечелена от някой от зрителите познали Къртицата. Организаторите на предаването изказаха искренни благодарности към актьора и чудесното му представяне в първото по рода си шоу излъчено у нас. Кирил Ефремов сподели пред камерите, че съжалява за Тошко. Той отпадна последен от шоуто.

„Тошко е чудесен човек, с много силен и позитивен дух. Родителите му трябва да се гордеят с него“ – това каза Къртицата пред камерите точно след обявяването на крайните резултати.Кирил беше поздравен от всички участници, непосредствено след обявяването му за Къртицата в шоуто. Другият победител, който прибира солидната награда от над 137 хиляди лева е бившият баскетболист Любо. Той спечели почти 70% от зрителското одобрение. Любо беше много щастлив от развоя на играта и от голямата печалба. Той спедели пред камерите, че още през третата седмица от престоя е подозирал, че Кирил Ефремов е Къртицата. В началото това били само предположения. Месец преди края на шоуто той вече бил на сто процента сигурен. Любо дори го обяви още преди да бъде оповестено от водещите.

Коментари

коментара

Scroll To Top