Начална страница / Поп-фолк / Алисия и Валери Божинов се сдобриха
Алисия и Валери Божинов се сдобриха

Алисия и Валери Божинов се сдобриха

Фолк дивата Алисия и бившият и съпруг футболистът Валери Божинов затоплят отношенията си. След дълги караници и раздори, отношенията на бившите половинки се затоплят. На това се натъкнаха репортери в петък, когато беше и именният ден на синът им Валери.

В името на невръстното дете двамата родители прекараха деня заедно. За това свидетелства и снимка от овеселителен парк, на която Валери и Валери младши карат блъскащи колички. Явно Алисия е решила, че е време да сложи край на грозните сцени на които ставахме свидетели в последно време. Говори се и, че това се дължи на факта че наскоро певицата прекрати и отношенията си с вратаря Ники Михайлов. Може би тя се чувства самотна и иска да върне футболиста при себе си.

Настоящата съпруга на Божинов – Николета се е разнежила и настоявала да запознаят двете деца. Тя смятала, че е добре да се познават и да се срещат. Може би това е началото на затоплянето на отношенията между двете красавици. Наскоро дори се появи и снимка на двете дечица, но по-късно се оказа че това е колаж. Може би скоро отношенията между Алисия, Валери и Николета ще се променят и ще дадат нов по-добър тон.

Коментари

коментара

Scroll To Top