Начална страница / Поп-фолк / Фолк фурията Андреа ще се конкурира с Николета
Фолк фурията Андреа ще се конкурира с Николета

Фолк фурията Андреа ще се конкурира с Николета

Певицата Андреа е решила да се конкурира със своята бивша приятелка Николета Лозанова. За всички е ясно, че двете красавици не са в добри отношения и не пропускат да се контрират и нападат при всеки удобен случай. След неуспешия опит на Николета да става певица, сега е ред на  Андреа да се пробва като TV водеща.

В родните медии се говори, че фолк певицата копира своята бивша приятелка по стил на обличане и поведение. Тя разбира се отричаше, но сега за пореден път потвърждава слуховете. Андреа ще се превъплати като водеща само за една единствена вечер. Красавицата е поканена за водеща на модно събитие на тема прически. Певицата споделя, че това е още един повод да се изяви на сцената. Освен като водеща певицата ще представи и някои от песните си.

Събитието, което ще представи Андреа е на световно известния коафьор Севарио Палма. Така блондинката ще почерпи и опит от известния стилист. За съжаление феновете и не останаха много доволни от новото амплоа на любимата им певица. Има различни кометнари относно това дали едрогърдата певица ще се справи с новото си амплоа. Николета Лозанова – Божинова, остана без коментар относно новината, че бившата и приятелка ще става водеща.

Коментари

коментара

Scroll To Top