Начална страница / Поп-фолк / Шок!!! Андреа ходи пияна по участия
Шок!!! Андреа ходи пияна по участия

Шок!!! Андреа ходи пияна по участия

Поп-фолк фурията Андреа и този път се изложи! Наскоро в столичен клуб певицата се появи порядъчно почерпена. Тя имаше участие там, но това не и попречи да залита и да се държи неадекватно. Това веднага направи впечатление на многобройните и фенове, които са дошли да я гледат.

Те останали меко казано недоволни, защото състоянието на Андрея било потресаващо и на всичкото отгоре пеела на плейбек. Това не е никак учудващо за нея, защото почти никога не пее на живо. Момичето все пак залага на визия а не на глас. Палавата блондинка не се посвени да разголи тяло пред публиката. Дали е било под влияние на солидното количество алкохол или просто така си се държи, това никой не може да каже.

Раздавайки се на сцената фолк дивата започна да залита и по танцьорките, които се въртяха около нея. За никого не е тайна, че Андреа не подбира нито мъже нито жени. Виждали сме я в доста провокативни сцени, които за нея може би са нормални, но отстрани изглеждат меко казано вулгарни. За известно време певицата беше влезла в правия път и се държеше на ниво. Може би се дължеше на повечето участия зад граница. Напоследък пак е възобновила евтиното си държание на посредствена певица с нисък морал. Дали обаче Кубрат е съгласен с фриволното държание на любимата му?

Коментари

коментара

Scroll To Top