Начална страница / Спорт / Ники Михайлов ще си присажда коса
Ники Михайлов ще си присажда коса

Ники Михайлов ще си присажда коса

Ники Михайлов наследява от баща си не само спортния дух и хъс. Младия вратар прилича на баща си и по плешивата си глава.

Въпреки, че е доста млад Ники от доста време ходи с бръсната глава защото там няма коса. Младежът много се комплексира, и за да не изглежда прекалено смешно си маха и малкото останали косми.

Бащата на Ники Михайлов започнал да оплешивява когато бил на 30 години. По-късно той беше един от първите известни хора, които се подложиха на процедура по присаждане на коса.

За съжаление Михайлов младши започна да губи косата си още на 25, споделят запознати. Въпреки това Алисия го обичаше много независимо от това дали има коса или не.

Младежа се подложил и на терапия с много скъпи лосиони и мазила, но без особен ефект. Месеци наред третирал главата си, но там не започвало да расте и едно косъмче.

Единственото решение за вратаря на Твенте било и той като баща си да си присъди коса за да се чувства по самоуверен и със самочувствие. Баща му обещал, че ще му подари скъпата процедура за рождения ден.

Коментари

коментара

Scroll To Top