Начална страница / Спорт / Ники Михайлов разпуска в Абу Даби
Ники Михайлов разпуска в Абу Даби

Ники Михайлов разпуска в Абу Даби

Ники Михайлов никак не страда за раздялата си с поп-фолк певицата Алисия. От няколко дни футболното чедо разпуска с екзотична почивка в Абу Даби. Младежът не си губи времето и скоро след раздялата с певицава реши да се позабавлява. Това личи от няколко снимки, които самият той качи наскоро в социалната мрежа Facebook.

На тях вратарят е сам, но все пак не се знае кой е направил снимките. Дали са дело на мъж или някоя нова любов на Ники. Това са само догатки и никой не може да потвърди това освен самият той. Явно младежът е решил да си даде голяма почивка след дългата връзка с Алисия.

Може би сега се чувства по-свободен и не се налага да дава обяснения на никой и за нищо.Фенове на звездната двойка пък правят догатки, че може би Ники Михайлов и Алисия всъщност са заедно на почивка в Абу Даби.

Раздялата според тях била само за пред медиите. С тази раздяла двамата всъщност искали да хвърлят прах в очите на хората за да не се занимават повече с тях. Известната двойка просто искала да живее спокойно, без да бъде преследвана от папараци. Това все пак са само твъредения на техни фенове и не можем да бъдем сигурни дали те са истина или на тях така им се иска. За сега не можем да бъдем категорични с кого всъшност Ники Михайлов прекарва времето си в Абу Даби.

 

Коментари

коментара

Scroll To Top