Начална страница / Поп-фолк / Преслава черпи за рождения си ден
Преслава черпи за рождения си ден

Преслава черпи за рождения си ден

Поп-фолк певицата Преслава започна още от сутринта с почерпките за рождения си ден, това пишат от България Днес. Тази година Преси навършва 29 години и е решила да обърне внимание на близките си.

Тя се събра със семейстовото на приятеля си Жоро Бирмата. Двамата са от доста време заедно, а певицата поддържа доста топли отношения с кандидат свекърва си. Двете са доста близки и много често прекарват време заедно.

Не рядко се случва и двете жени да си разменят скъпи подаръци, независимо дали има повод или не. Очевидно Лидия Станоева също много харесва Преси. Злостни езици пък коментират, че всичко е само привидно.

Тази година Лидка Скалата отказа да сподели какъв подарък е направила на снаха си. Жоро Бирмата също отказа да сподели какво е подарил на любимата си.

И двамата бяха потърсени за коментар, но те отказаха да дават каквато и да е информация за рождения ден на красивата певица.

От своя страна Преслава реши тази година на рождения си ден да отмени всичките си участия. Дните след това също е разредила работните си ангажименти за да прекара повече време с любимия човек.

За сметка на това миналата година певицата вдигна шумно парти в столично заведение, в което беше поканила колегите си от Пайнер.

Тази година празненството започнало още по обяд в заведението на свекърва и „Българани“. То се намира в квартал Подуене и още от обяд се чувала силна глъчка и музика. Надяваме се скоро да разберем от Преслава с какво са я зарадвали близките и хора.

Коментари

коментара

Scroll To Top