Начална страница / Шоубизнес / Николета Лозанова разпуска на Сейшелите
Николета Лозанова разпуска на Сейшелите

Николета Лозанова разпуска на Сейшелите

Николета Лозанова – Божинова много се преумори напоследък и реши да разпусне. След края на шоуто „Къртицата“, където беше водеща Ники много се преумори, като че ли е вършеше нещо съществено в шоуто освен да виси права и да имитира дейност. Това беше една от големите и изяви след като стана майка за пръв път на момиченцето Никол.

Плеймейтката не почива по нашите курорти, нито по тези които са ни в съседство. Този път госпожа Божинова е избрала екзотична дестинация. Сейшелските острови е мястото където футболното семейство ще събира сили. Тази скъпа дестинация по никакъв начин не претеснила Николета. Упорито се шушука, че е смъкнала доста солиден хонорар за участието си в „Къртицата“, а след това и като водеща. Не бива да подценяваме и заплатата на Валери, която възлиза на 100 хиляди евро седмично.

Семейството решило да се поглези и наели луксозно бунгало. То било оборудвано с абсолютно всички екстри, които може да си представите. Не бива да се подценяват и билетите за самолет, които били първа класа. Самата дестинация е доста далечна и цената не била никак ниска. Младото семейство взело със себе си и невръстното си дете. Специално за него щели да наемат бавачка за да може мама Николета да си почине. Преди да заминат красавицата обиколила скъпарските бутици и подновила гардероба си за да бъде на ниво. Сега остава да чакаме да се появят снимки в социалните мрежи от въпросната екзотична почивка.

Коментари

коментара

Scroll To Top